Реклама в Google AdWords

Рекламата в Google AdWords –  част от маркетинг микса. Плащате само за постигнати резултати.

Рекламата в Google AdWords е известна още като Pay-Per-Click реклама. При този вид реклама плащате само за постигнати резултати. Таргетираният потребител трябва да кликне върху рекламата Ви, преминавайки към уеб сайта Ви или да Ви се обади директно, за да бъдете таксуван Вие.  Вие плащате само, когато това се случи.

Рекламната платформа на Google AdWords позволява да показваме Вашата реклама в резултатите от търсенето на Google и други партньорски търсачки чрез прецизно таргетиране.

Magento seo

Google AdWords Search кампании

Чрез Search кампаниите  вие ще дадете възможност на вашите потребители да ви намерят възможно най-бързо и лесно. Вашите услуги ще се показват в резултатите от търсенето с Google под формата на текстови реклами.

Какво е мрежата за търсене?
Мрежата за търсене е част от мрежата на Google. Това са всички свързани уеб сайтове, където могат да се показват рекламите на Google AdWords. Tе включват и сайтове, които не принадлежат на Google, но си партнират за показване на реклами при търсене, така наречените (партньори в мрежата за търсене).

AdWords Display (GDN)

Чрез Дисплейната мрежа, ние ще покажем вашата реклама в специфични уеб сайтове, блогове, Gmail , YouTube, мобилни сайтове и приложения. По този начин рекламата Ви ще достигнете до максимален брой потенциални клиенти. С дисплей мрежата, ние можем да покажем вашата реклама чрез текстови реклами , видео или банери и то по целия свят. Дисплейните кампании позволяват прецизно таргетиране, така че вашата реклама да достигне до точните потребите и в точното време.  Чрез дисплейните кампании Вие достигате до нови клиенти, избирате къде да се показват рекламите Ви, привличате потребители с интересни рекламни формати.

display
remarketing

Remarketing кампании

Кампаниите за ремаркетинг показват реклами на хора, които вече са посетили уеб сайта или използвали приложението Ви. Той е подходящ за онлайн магазини, онлайн каталози, сайтове за доставка и всеки уеб сайт с постоянен трафик. Чрез ремаркетинг кампаниите, предишни потребители на уеб сайта Ви виждат рекламите Ви, докато преглеждат уебсайтове, които са част от дисплейната мрежа на Google или когато търсят в Google думи или фрази свързани с продуктите или услугите Ви.

Видеореклами TrueView

Видеореклами TrueView – рекламиране на видеа по ключови думи и интереси в YouTube. TrueView рекламите се показват във видеоклипове, показвани в YouTube (страниците за гледане на видеа), или във видеоклипове, игри и приложения в дисплейната мрежа на Google. Тези реклами могат да се показват също и във видеоклипове в YouTube, които са вградени в други сайтове. Също така, могат да се показват и в приложенията за Android и iOS на YouTube, както и в m.youtube.com (на iOS и Android).

true_view
Magento доклади

Месечни отчети

Създаване на подробни месечни отчети според нуждите на клиента. Подробен анализ за ефективността на рекламата, включващ данни за разходите, възвръщаемостта на инвестициите, кликванята и импресиите на техните реклами. Отчетите се изготвят индивидуално според вида и канала на рекламиране. Възможност за ежедневно контактуване с клиентите. Предоставяне на всякаква допълнителна информация свързана с рекламата.

Свържете се с нас, за да получите повече информация или оферта?

Изпрати запитване