Изработка на онлайн магазин с Magento

Magento онлайн магазин

Magento е нашият избор при изработка на онлайн магазини

Magento е платформа с отворен код, която позволява промяната на всеки аспект от дизайна и функционалността на магазина ви, като предлага приятно изживяване на всеки пазаруващ в него.

Отвореният код дава възможност на всеки желаещ, да промени и оптимизира магазина, според изискванията си. Това също така значи, че на пазара има безброй много “разширения”, разширяващи функционалността на магазина. С тяхна помощ, вие можете да увеличите броя на клиентите си, като същевременно изградите връзка с тях.

 

Свържете се с нас, за да получите повече информация или оферта?

Изпрати запитване

Magento услуги

Magento дизайн и изработка

Magento дизайн и разработка

Отличете бранда си и увеличете продажбите си с професионално изработен Magento магазин. Нашите програмисти и дизайнери използват най-новите стандарти в уеб дизайна, за да спомогнат за доброто изживяване на клиентите ви.

Magento поддръжка

Magento поддръжка

Поддръжката на вече съществуващ Magento магазин включва всякакъв тип оптимизация, инсталация и адаптиране на разширения, обновяване на версията на Magento, както и цялостен мониторинг на сигурността и функционалността на магазина.

Magento сигурност

Magento сигурност

Сигурността на магазина ви е едно от най-важните неща, за нормалното му функциониране. Екипът ни ще отстрани всякакъв тип malware и ще защити магазинът ви от бъдещи атаки и заразяване. Личните  данни и кредитните карти на потребителите ви ще останат защитени, което е най-важното при изграждането на тяхното доверие.

Magento seo

Оптимизация за търсещи машини (SEO)

SEO оптимизацията за един Magento магазин е от изключително значение. Способността на търсещите машини да индексират правилно сайта ви, означава, че вашите потребители ще достигат до вашите продукти пред тези на конкурентите ви, а това ще увеличи значително и продажбите ви.

Magento реклама

Маркетинг и реклама

Анализираме вашия брад спямо онлайн магазина ви, проучваме пазара и рекламираме в каналите, който биха Ви донесли най-добри резултати. Популяризираме вашия брад според нуждите и желанията на клиента. Използваме канали, където бихте имали най-добрата възвръщаемост на инвестициите (ROI). Поставяме цели, според трафика, който измерваме на вашия онлайн магазин. Използваме различни канали за реклама, за дотигане на максимален брой продажби на възможно най-ниска цена.

Magento консултация

Magento консултации

Не знаете дали Magento е платформата за вас или имате нужда от съвет? Ние ще ви помогнеме да организирате и оптимизирате работния си процес така, че да извлечете максимума от своя Magento магазин. С ваша помощ, ще откриеме евентуални пречки и грешен подход, който може да пречи на вас и потребителите ви, дори и да не го знаете.

Мобилно пазаруване

Все повече и повече онлайн потребители използват мобилните си телефони и таблети, за да сърфират и пазаруват онлайн, било то навън или от дома си. Magento дава възможност за много лесно търсене и преглеждане на продукти, купуване и плащане, като използва естествените жестове за мобилните устройства, като drag, swipe и pinch.

Чрез използването на последните стандарти в уеб дизайна, ние ще оптимизираме вашият Magento магазин за всяко устройство и големина на екран. Така ще осигуриме едно безпроблемно и приятно изживяване на потребителите ви, което би довело до повече продажби.

Брой на поръчки, извършени през мобилни устройства.

magento

Предимства и основна функционалност на Magento

Magento отворен код

Отворен код

Отвореният код на Magento дава възможност за безброй модификации по функционалността и изгледа на магазина, като същевременно платформата е безплатна за ползване, което намалява значително и нужния бюджет за изработката на сайта.

Magento бързина и разрастване

Бързина и разрастване

При правилна изработка и настройка, както на самия магазин, така и на сървъра, Magento става изключително бърз. Едновременно с това, платформата е предназначена да поема, както малък , така и голям обем натоварване и трафик. Това означава, че при разрастване на пазара и обема трафик и продажби, Magento продължава да бъде най-добрият избор.

Magento analytics

Google Analytics и използване на  Enhanced E-commerce

Благодарение на интегрирането на Google Analytics и по-специално Enhanced E-commerce частта му, ще имате прекрасен поглед върху действията на потребителите си. С натрупаните подробни данни, ще може да анализирате поведението на клиентите си, като проследите всяка една тяхна стъпка от  влизането в магазина, до извършването на самата покупка. По този начин имате възможност да откриете потенциални проблеми при процеса на пазаруване,  както и да организирате по-добре инвентара си.

Magento доклади

Доклади и анализ

Вградените в Magento доклади и анализи, вие можете да получавате ежедневно финансови, стокови, спедиторски, както и други отчети. Това ще ви помогне да следите от близо какво се случва с магазина, без това да представлява трудност.

magento продукти

Създаване на много продукти едновременно

С помощта на специално създаден софтуер, вие ще можете да създавате или редактирате хиляди продукти едновременно. Това става посредством предварително попълнен Ексел файл, съдържащ необходимите полета и данни. По този начин създаването на продукти, редактирането на продукти или просто промяната в наличностите или цените, става лесно и за минути.

Magento доставки

Разнообразни начини за доставка

Magento позволява използването на вече съществуващи начини на доставка или създаването на нови такива. Повечето отвърдени куриерски фирми в България и чужбина имат разширения за Magento, чрез които подготвянето на пратката става изцяло автоматично. Единственото, което трябва да направите е да принтирате товарителницата и всичко е готово.

Magento разплащане

Гъвкави начини на разплащане

Разплащанията в Magento са бързи и сигурни. Вариантите за плащане също така са многобройни, като имате възможност да използвате, както вградените, така и други. Наложен платеж, както и разплащане с PayPal, кредитна карта или ePay.bg са едни от многото опции.

Magento лоялност и промоции

Лоялни програми и промоции

Magento ви дава огромна възможност да поощрявате клиентите си. Лесно и бързо можете да давате ваучери за намаление, да правите промоции на определени продукти, да раздавате точки за лоялност при покупка или друго действие, като регистриране за бюлетин, споделяне на поръчка или продукт в социалните мрежи и др.

Процесът при изработка на Magento магазин

dicovery

1. Разбиране на проекта и изискванията

С вас ще обсъдиме всичките изисквания и възможни подходи, за да ви предоставим максимално гъвкаво решение. За нас е важно да сме наясно с целите ви, както и ценностите на бранда ви. Тук полагаме основите на проекта.

Magento дизайн

2. Дизайн и разработка

Придържайки се към заданието и избраните подходи, нашите дизайнери и програмисти изготвят визията и функционалността на Magento магазина. На определени етапи, вие ще одобрявате изготвеното, докато нямаме финален и одобрен продукт.

magento интеграция

3. Интеграция

Всеки нов Magento магазин трябва да работи беупречно с вече съществуващите ви системи, било то EPR система или система разработена от трети лица. Тук е моментът, в който ще интегрираме всяка една в Magento, за да могат да работят заедно безпроблемно.

Magento тестване

4. Тестване

Преди стартирането на онлайн магазина, се извършва многократен и цялостен тест на всяка функционалност, като всички открити проблеми се отстраняват своевременно.

magento стартиране

5. Стартиране

Стартирането на всеки онлайн магазин е комплексен процес, особено, ако ще замести вашия предходен сайт. Планирането на стартирането се извършва внимателно, като се взимат предвид много фактори, като например запазването на правилното индексиране от търсещите машини, както и евентуални проблеми с хостинга.

Magento поддръжка

6. Поддръжка и обучение

Поддръжката на един Magento магазин е течащ процес. Ние предлагаме гаранционна поддръжка за всеки нов Magento магазин, както и извън гаранционна поддръжка, като имаме за цел да останеме дългосрочен партньор на всеки наш клиент.

Свържете се с нас, за да получите повече информация или оферта?

Изпрати запитване