FashionPills.es

Magento базиран онлайн магазин за мода

FahsionPills.es

 

Услуги:

Консултиране

Уеб дизайн

Уеб програмиране

Посетете уебсайта

Представяме Ви един от проектите, с които се горедеем и развиваме усилено от самото им начало. Проектът представлява изработка на онлайн магазин. И до този момент Habitat Creative се грижи за правиелното и безпроблемно функциониране на сайта.
Fashion-Pills.com е онлайн магазин базиран на Magento, което е една изключително фукционална платформа за онлайн магазини.

При Fashion-pills нашето e-commerce решение беше да го изработим използвайки Magento, което ни дава голяма свобода за развитие на проекта и лесно надграждане за напред.

Създадохме дизайна, след което го имплементирахме като Magento тема.

Администраторите на сайта спестяват много време и усилия, като управляват инвентара чрез импортирване на Excel файлове, вместо да редактират всичките си продукти ръчно, което е един от многото плюсове при използването на Magento базирани онлайн магазини.

Освен всичко това Magento е платформа, която при правинлна оптимизация, се класира изключитно добре в Google.

Проектът продължава да се развива с пълна сила, като освен в Испания, магазинът е достъпен за всички страни е Европейския Съюз, както и САЩ.
Habitat Creative studio продължава да е част от екипа на този добър пример за E-commerce.

home

Пазаруване от всяко едно устройство и място. Защо ни е нужен респонсивен уеб дизайн?

За Fashion-Pills е изключително важно, аудиторията да има достъп до сайта от всеки вид мобилно устройство, било то мобилен телефон или таблет. Анализ на извършените почъчки показва, че над 30% от продажбите са извършени посредством мобилно устройство.

responsive_row_display
category

Още проекти

Свържете се с нас, за да получите повече информация или оферта?

Изпрати запитване