Услуги

Изработка на Онлайн Магазин с Magento

Работим с най-гъвкавата и мултифункционална платформа за електронна търговия  и развитие на вашия бизнес. Magento предлага гъвкави решения предназначени да помагат на бизнеса да расте онлайн. Чрез Magento ние предлагаме широка гама от ресурси, поддръжка и консултантски услуги.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ
magento

Уеб Дизайн и Изработка на Уеб Сайтове

Използвайки последните технологии за уеб дизайн, като CSS3 и HTML 5, ние адаптираме вашия уебсайт към всякакъв размер екрани, мобилни устройства и таблети.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ
webdesign

Лого дизайн

Разграничаване на вашия бизнес с изграждане на професионален лого дизайн и брандиране. Цялостно изграждане на вашата корпоративна идентичност. Изработка на рекламни материали, офлайн реклама и всичко нужно за вашия бранд.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ
logodesign

Реклама в Google AdWords

Независимо дали целта Ви е да увеличите продажбите си онлайн, да популяризирате бранда си или да доведете нови посетители на уеб сайта си, Google AdWords ще Ви помогне за развитието на вашия бизнес. Сертифицирани специалисти ще изградят и оптимизират рекламните Ви кампании в зависимост от целите и нуждите Ви.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Оптимизация за търсещи машини (SEO)

Търсенето е в основата на интернет. Ние обединяваме оптимизиране за търсещи машини (SEO), технологични стандарти, правилен подбор и представяне на съдържанието. Нашата цел е да изградим правилната стратегия, позволявайки на уеб сайта Ви да достигне до максимален брой потребители.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

seo