Маркетинг в социални мрежи

Провокирайте вниманието на Вашите потребители чрез социалните мрежи Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Google +, LinkedIn, YouTube  и много други, за да развиете Вашето име и популярност.

Маркетингът в социалните мрежи се отнася до процеса на придобиване на трафик към уеб сайта Ви или провокиране на вниманието на Вашите потребители чрез социалните мрежи.

Facebook приложения

Facebook приложенията са безспорно един от най-лесните и бързи начини, за да използвате пълния потенциал на Вашата Facebook страница. Те се използват, за да предадете на потребителите си информация по възможно най-интересен и закачлив начин. Чрез игри, закачки и предизвикателства, понякога е по-лесно да представите информация, дори когато говорим за бизнес. Предлагаме изработка на Facebook приложения за Вашата фен страница, които да провокират вниманието на потребителите Ви.  Чрез тези приложениения, ние бихме могли да анализираме и извлечем много данни за Вашите фенове. Чрез Facebook приложенията, ще привлечем вниманието на потребителите Ви, за да може те да взаимодействат и  споделят вашето съдържание. Благодарение на Facebook (Apps) приложенията, драстично ще увеличите феновете си, ще провокирате желанието за покупка в тях и ще спомогнете за развитието на Вашия бранд. Има безброй много стратегии на маркетинга в социалните мрежи относно Facebook и това  едина от най-добрите. Ние бихме могли да изработим за Вас: Facebook E-commerce Apps,  Facebook Posting an schaduling Apps, Facebook Contests and Promotions Apps, Facebook Blog Apps, Video Apps, Design and Customization apps, Fan and Friends Apps, Survey and Poll Apps и други.

user
strategy

Изграждане на  стратегия

Ние ще изградим цялостна стратегия чрез индентифициране на Вашите бизнес цели. Подробно ще проучим потребителите и конкуренцията Ви. Основната ни цел ще бъде, да избирам най-подходящите социални мрежи за Вашия бизнес, като  създадем креативно съдържание, спрямо вашите цели. Ежеседмично ще предлагаме различни методи за предизвикване на интерес в потребителите Ви, създавайки креативен дизайн, адекватно съдържание и игри, чрез които да провокираме феновете, да споделят и коментират съдържанието, което публикуваме. Ще подобрим трафика към уеб сайта Ви, което ще спомогне за достигане на бизнес целите Ви.

Увеличаване на трафика към уеб сайта Ви.

Използваме различни стратегии за увеличаване на Вашия трафик, чрез създаване на интригуващи игри, въпроси и предизвикателства за Вашите потребители.  Създаваме адекватно съдържание и активно комуникираме с феновете Ви на дневна база. Съчетаваме различните социални мрежи и анализираме възвръщаемостта на инвестициите Ви.

traffic
Magento дизайн

Дизайн на криейтиви

Създаваме дизайн на криейтиви за публикции. Предлагаме многобройни предложения за дизайн с различна визия. Тестваме успеваемостта и на всеки един от тях избираме най-подходящия спрямо бизнес и целите Ви. Екипът ни е креативен и с дългогодишен опит в дизайна.

Отчети

Изготвяме отчети  за ефективността на страниците на месечна, седмична или дневна база. Анализираме стратегията, която сме използвали за развитието на бизнеса Ви. Обсъждаме възвръщаемостта на инвестициите Ви и анализираме поотделно всяка социална мрежи и как тя е допринесла на Вашия бизнес.

Magento доклади

Свържете се с нас, за да получите повече информация или оферта?

Изпрати запитване