Уеб Дизайн и Изработка на Уеб Сайтове

Ние ще изградим модерен уеб сайт, отговарящ на изискванията Ви, както и на нуждите на вашите клиенти

Добрият уеб дизайн може да доведе до следващия ви клиент, продажба или партньорство, затова е важно да се подходи правилно. Екипът на Habitat изработва красиви и функционални уеб сайтове, които правят най-важното – свързват ви с потребителите. Без значение какъв е бизнесът ви, добрият уеб дизайн и последните технологии намират приложение във всеки ваш проект.

В Habitat, ние разбираме, че има много фактори, които оказват влияние върху функционалността на вашия уеб сайт. Не е важно само да изглежда добре, но и трябва да е лесен за употреба. Лошо изграден уеб сайт, няма да функционира добре и няма да ви върши работа. Ако потребителят не хареса това, което вижда на сайта ви, най-вероятно просто ще премине към следващия и вие ще загубите потенциален клиент.

Мобилен уеб дизайн

За съжаление вече не е достатъчно да имаш, какъвто и да е уеб сайт. В днешно време е нормално потребителят да използва множество мобилни устройства, за да разглежда уеб сайта ви. За да може вашият уеб сайт да обслужва потребителите ви правилно, той трябва да е пригоден да се гледа на всякакви мобилни устройства. Това става чрез така нареченият “responsive” уеб дизайн, целта на който е да покаже съдържанието по възможно най-добрия начин според вида на устройството. Един такъв уеб сайт се адаптира и променя, за да остане четим и лесен за употреба на всякакъв размер екран и всяка резолюция, без това да пречи на работата на потребителя.

Потребители използващи предимно мобилни устройства в интернет.

magento
content

Управление на съдържанието

Управление на съдържанието е публикуването, редактирането и организацията на съдържанието на вашия уеб сайт, с цел повишаване на ефективността и излизане на по-предни позиции в търсачките. Качественото съдържание няма само да доведе до по-предни позиции в търсачките, но и ще ви привлече потенциални клиенти. Уеб сайт, който е полезен и авторитетен във вашата област, ще изгради доверие в потребителите ви. Ако е извършено правилно, управлението на съдържанието, ще донесе успех на уеб сайта ви.

Ние в Habitat доставяме на клиентите си гъвкава платформа, която е лесна за употреба. Чрез нея можете да правите нужните промени по съдържанието на уеб сайта.

Фокус върху потребителя

Всички сме посещавали добри уеб сайтове. Сайтове, в които намирате, каквото ви е нужно, дори и полезна информация, която не сте очаквали да намерите, в резултат на което искате да се върнете. Сякаш този сайт е направен за вас. Тези уеб сайтове слагат на първо място потребителя, неговите нужди, желания и очаквания.

user
search

Уеб дизайн, оптимизиран за търсещи машини

Ако уеб сайтът ви не е изграден правилно, Google няма да може да го индексира в резултат на което, никой няма да може да го намери. Ние изграждаме уеб сайтове, технически  оптимизирани за да улесним търсачките. Ще направим анализ на ключовите думи и ще ви помогнем да изградите съдържанието така, че да подобрите позициите си в търсачките.

Процесът при изработка на уеб сайт

dicovery

1. Разбиране на проекта и изискванията

С вас ще обсъдим всичките изисквания и възможни подходи, за да ви предоставим максимално гъвкаво решение. За нас е важно да сме наясно с целите ви, както и ценностите на бранда ви. Тук полагаме основите на проекта.

Magento дизайн

2. Дизайн и разработка

Придържайки се към заданието и избраните подходи, нашите дизайнери и програмисти изготвят визията и функционалността на вашия уеб сайт. На определени етапи, вие ще одобрявате изготвеното, докато нямаме финален и одобрен продукт.

magento интеграция

3. Интеграция

Всеки нов уеб сайт трябва да работи безупречно с вече съществуващите ви системи, било то готова система или система разработена от трети лица. Тук е моментът, в който ще интегрираме всяка една в сайта ви, за да могат да работят заедно безпроблемно.

Magento тестване

4. Тестване

Преди стартирането на онлайн магазина, се извършва многократен и цялостен тест на всяка функционалност, като всички открити проблеми се отстраняват своевременно.

magento стартиране

5. Стартиране

Стартирането на всеки уеб сайт е комплексен процес, особено, ако ще замести вашия предходен сайт. Планирането на стартирането се извършва внимателно, като се взимат предвид много фактори, като например запазването на правилното индексиране от търсещите машини, както и евентуални проблеми с хостинга.

Magento поддръжка

6. Поддръжка и обучение

Поддръжката на един уеб сайт е течащ процес. Ние предлагаме гаранционна поддръжка за всеки нов уеб сайт, както и извън гаранционна поддръжка, като имаме за цел да останем дългосрочен партньор на всеки наш клиент.

Избрани проекти

Свържете се с нас, за да получите повече информация или оферта?

Изпрати запитване